Wedden op Voetbal

unibet-football-betting1Voetbal is een sport die overal ter wereld enorm eel populariteit geniet. Iedereen die ook maar een beetje in sport geïnteresseerd is kent de grote competities, de bekende teams, de befaamde clubs en de beroemde spelers. Shirts en allerlei andere gadgets worden aan mensen in talloze landen verkocht en vaak wordt de plaats waar iemand vandaan komt meteen geassocieerd met de voetballers die het land of de streek heeft voortgebracht. Voetbal geeft mensen trouwens een samenhorigheidsgevoel. Supporters van eenzelfde club hebben het gevoel dat ze tot een selecte groep behoren die streeft naar hetzelfde doel: hun club op de eerste plaats zien verschijnen. Samen kunnen feesten als de club wint is leuk, en samen treuren om een titel die verloren ging, geeft elkaar moed voor een volgende ronde. Niet zo heel vreemd dus dat wedden op voetbal onder velen enorm geliefd is. Voor wie interesse heeft in dit hele voetbalgebeuren en graag eens een gokje wil wagen is Unibet Voetball daar de plek bij uitstek voor. Of het nu om een enkele mooie wedstrijd gaat, een wereldtoernooi, een landelijk bekertoernooi of een oefenwedstrijd, bijna alles is mogelijk.

Er zijn heel wat manieren om een aardig centje bij te verdienen met het gokken op voetbal.
Bij het spelen op Unibet Voetball kan er niet alleen ingezet worden op losse en enkele wedstrijden. maar ook op de afloop van de competitie. Zeker van tevoren is dit enorm leuk om op in te zetten. Op Unibet Voetball live maken de toeschouwers en gokkers het allemaal live en van dichtbij mee. Er kan zelfs live worden ingezet tijdens bepaalde wedstrijden. Zo kunnen de kansen ineens letterlijk en figuurlijk keren voor de spelers op het veld en voor de gokkers thuis.

Men kan ook gokken op het aantal rode of gele kaarten die er bij een wedstrijd zullen vallen of hoeveel hoekschoppen of vrije trappen er zullen genomen worden. Ook de tijd kan bij het gokken een rol spelen. Zo kan men inzetten op in de hoeveelste minuut het eerste doelpunt zal gescoord worden of hoe lang het zal duren voordat er een eerste rode kaart zal getrokken worden.

De klassieke 1×2 weddenschap

De klassieke 1×2 weddenschap is de populairste en eenvoudigste manier van gokken op voetbal. Bij dit soort weddenschap voorspelt men welk team er zal winnen of als er gelijk gespeeld zal worden. Eenvoudiger kan eigenlijk niet. Bij het wagen van een gokje duidt men op het online gokformulier met een kruisje aan welk team er de grootste kans heeft om te winnen. Als de gokker ervan uitgaat dat er gelijk zal gespeeld worden, dan plaatst hij bij beide teams een kruisje.

unibet-football-betting2Deze 1×2 weddenschap kent ook een variant. Deze heet de dubbelkans weddenschap. Zijn beide teams vrijwel evenwaardig en denkt men dat beide ploegen evenveel kans hebben om de wedstrijd te winnen dan kan men twee voorspellingen aanduiden. Het voordeel is dat men hiermee dubbel zo veel kans heeft om te winnen. Het nadeel is dat men bij winst minder geld krijgt. Bij de dubbelkans weddenschap wint men ook altijd als de wedstrijd in gelijk spel eindigt.

De aanstaande transfers

Tijdens iedere zogenoemde transfer window staat er van alles te gebeuren. Clubs die in de eerste seizoenshelft of het gehele jaar ondermaats hebben gepresteerd zullen moeiteloos honderden miljoenen investeren om zo directe versterkingen te kunnen binnenhalen. Bij Unibet Voetball kan er ook hierop ingezet worden. Zo kunnen voetbalfanaten een gokje wagen op de volgende bestemming van een bekende speler die naar alle waarschijnlijkheid een transfer gaat maken of kan men er natuurlijk altijd op gokken dat een speler alsnog bij zijn club blijft.

Waar dreigt een leegloop?

Teams die boven verwachting presteren zullen vaak met het tegenovergestelde te maken krijgen. Als deze het verrassend goed hebben gedaan zal niemand ervan opkijken dat veel spelers besluiten om hun loopbaan in een betere competitie of bij een echte topclub te gaan vervolgen. Zo kan iedere Unibet Voetball gokker een inzet wagen op wat bijvoorbeeld de volgende club van enkele spelers van het nieuwe seizoen wordt.

Zet in op de competities

Bij Unibet Voetball kan men op alle competities inzetten.

Neem nu eens als voorbeeld de Engelse Premier League. De Engelse Premier League wordt in de verste uithoeken van de wereld bekeken. Vele voetballiefhebbers zullen het erover eens zijn dat dit misschien wel de mooiste, snelste en zwaarste competitie ter wereld is. Ondanks het moordende schema wat deze competitie met zich meebrengt hebben de meeste clubs een erg brede selectie. Dit komt niet in de laatste plaats omdat de Premier League voor de teams die daaraan meedoen de meest lucratieve competitie is om in te spelen. De teams die vanuit een niveau lager promoveren halen hiermee gegarandeerd rond de 200 miljoen euro binnen. De competitie zit vol verrassingen, maar gokkers die zich graag wagen aan het spektakel en van deze verrassingen willen profiteren zijn bij Unibet Voetball op de perfecte plek. Nergens kan er zoveel ingezet worden op deze geweldige en enerverende competitie als hier.

Ook België is natuurlijk een populair voetballand en er wordt dan ook bij Unibet Voetbal heel wat gegokt op de Belgische voetbalcompetitie. De hoofdsponsor van de Belgische voetbalcompetitie is het bekende biermerk Jupiler en de organisator is Pro League. De officiële naam van de Belgische voetbalcompetitie is de Jupiler Pro League. Deze bestaat uit 16 teams die jaarlijks strijden voor de titel van landskampioen. België is qua oppervlakte heel klein, maar al jaren een groot voetballand. Heel wat Belgische voetbalspelers genieten wereldwijd een grote populariteit. Wie een gokje in de Jupiler League wilt wagen vindt bij Unibet Voetbal veel mogelijkheden. Men kan inzetten op gelijk welk team of men kan voorspellen welke speler er naar welke club getransfereerd zal worden.

De Eredivisie in Nederland is natuurlijk ook bijzonder populair op Unibet. De Nederlandse Eredivisie die in het jaar 1956 opgericht werd, heeft in de loop der jaren al heel wat Nederlandse spelers beroemd gemaakt. Vanaf het seizoen 2019-2020 behoort de Eredivisie trouwens bij de beste 9 competities in Europa door de UEFA. Wie een gokje wil wagen op een van de 18 Nederlandse clubs in de Eredivisie kan bij Unibet Voetbal heel wat mogelijkheden vinden om hierop in te zetten: het aantal rode of gele kaarten tijdens een bepaalde wedstrijd, spelertransfers of een gokje op wie een bepaalde wedstrijd zal winnen; er zijn veel gokmogelijkheden, elk met zijn eigenschappen en voordelen. Zeker is wel dat elke gokker een gokwedstrijd zal vinden die aan zijn eigen behoeften voldoet.

Makkelijk inzetten op voetbal

unibet-football-betting3Het is voor iedere gokker fijn om in te kunnen zetten op de meest verschillende wedstrijden, competities en toernooien. Of iemand daarbij nu van landenteams houdt of toch liever clubvoetbal ziet, dat maakt bij Unibet Voetball helemaal niet uit. Doordat het eenvoudig is om een aanmelding te doen bij de website wordt het spelen al een stuk aangenamer. Zo kan iedere gokker makkelijk een account aanmaken en overal vandaan spelen, met zowel een desktop PC, een smartphone of een tablet, eigenlijk met ieder mobiel apparaat. Het storten en opnemen van geldbedragen is eveneens makkelijk. Hierbij worden de bekendste betalingsmethoden ondersteund, zodat het voor online spelers met de Belgische en Nederlandse nationaliteit altijd mogelijk is om snel geld over te maken en op te nemen. Daarnaast zal er bij Unibet Voetball een enorm uitgebreid aanbod aan keuze in het inzetten op voetbal wedstrijden, competities en toernooien te vinden zijn. Iedere bezoeker kan hierdoor goed uit de voeten op de site.

Extra cash geld

Op Unibet Voetball zijn er heel wat mogelijkheden om extra cash geld in de wacht te slepen. Als men de promoties goed in het oog houdt, dan wordt de kans hierop meteen nog groter. Deze promoties worden vaak onder de vorm van extra aanbiedingen of acties aangeboden. Uiteraard kan men het geld dat men wint gebruiken om een extra inzet te doen, maar men kan net zo goed het geld innen en er iets leuks mee gaan doen. De keuze is volledig aan de gokker. Misschien wint men wel een gigantisch bedrag zodat men de grote voetbalcompetities overal ter wereld kan gaan meemaken of misschien wordt men hierdoor wel een sponsor van een of andere grote voetbalclub. Met Unibet Voetball is namelijk alles mogelijk en is geen enkele droom te hoog gegrepen.

Bij Unibet speelt iedereen in een veilige en betrouwbare omgeving. Naast Unibet Voetball bestaan er ook nog tal van andere sportwedstrijden waar men een gokje kan op wagen. Ook slots en klassieke gokspellen genieten een grote populariteit op Unibet.