Gokken op Live Voetbal bij Unibet

Voor velen is voetbal het mooiste spel wat er is. Daarom is het niet geheel verrassend dat veel mensen graag een gokje wagen op deze sport. Omdat de internationale kalender tegenwoordig zo overvol staat met wedstrijden en evenementen kan er eigenlijk iedere dag gespeeld worden. De ene competitie is nog niet ten einde of het volgende toernooi staat alweer voor de deur. Ondanks het feit dat die overvolle speelschema’s voor menig voetballer lastig kunnen zijn is het voor de fans alleen maar mooi. Dit geldt nog meer voor iedereen die graag wil wedden. Bij Unibet zitten ware voetbalfanaten helemaal op hun plaats. Live wedden is nog een stuk leuker doordat iedere seconde gevolgd kan worden wat er gebeurt, ongeacht waar of wanneer een wedstrijd precies gespeeld wordt.

Waarom is wedden op voetbal zo leuk?

about-unibet-live-betting1Volgers van de sport zullen kunnen beamen dat de bal rond is en dus alle kanten op kan rollen. Een wedstrijd kan in de rust gespeeld lijken maar vervolgens tijdens de tweede helft toch een totaal andere wending aannemen. Als dit gebeurt is hier als gokker een hoop geld mee te verdienen. Het extra element van het live kunnen volgen van een wedstrijd maakt het allemaal nog intensiever en spannender en heel wat gokkers voelen hierdoor de adrenaline door hun lijf gieren. Niet alleen voor de voetballers staat er iets op het spel. Zelfs wedstrijden die op het eerste gezicht niet zo interessant lijken kunnen op deze manier ontaarden in ware spektakelstukken. Doordat je bij Unibet de keuze hebt om op allerlei elementen van een wedstrijd, toernooi of competitie in te zetten wordt dit alleen maar versterkt.

Wat kan er allemaal bij Unibet?

Iedere online gokker zal al snel merken dat de mogelijkheden op een website als Unibet eindeloos zijn. Aanmelden is een fluitje van een cent waarna iedereen gelijk aan de slag kan. Er kan gewed worden op allerlei sporten zoals hockey, volleybal, cricket, darten maar ook snooker, schaken en surfen. Voor ieder wat wils! Bovendien hoef je je bij Unibet niet te beperken tot sportweddenschappen, ook kun je hier online poker, live casino en bingo spelen. Wel is het duidelijk dat het gokken op voetbal een belangrijke rol speelt. Voor een site als Unibet is dit uiteraard onmisbaar, zeker omdat het zo’n internationale sport is. Er spelen gokkers van over de hele wereld op de site en alleen al hierdoor is het heel belangrijk dat het aanbod zo uitgebreid mogelijk is. Er worden weddenschappen aangeboden op allerlei soorten wedstrijden en competities, zodat iedereen kan inzetten op een favoriete ploeg of wedstrijd.

Hoe bereid je je voor op een sportweddenschap?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als beginnende gokker is het van belang om goed geïnformeerd te zijn over alle aspecten van een wedstrijd. Hier is aan gedacht: op de website van Unibet is werkelijk alles te vinden dat ook maar van belang is voor een voetbalwedstrijd. Niet alleen statistieken met o.a. het gemiddelde doelpuntensaldo, gele en rode kaarten en de opstelling zijn te bekijken, ook statistieken voor voetbalstadions en scheidsrechters zijn uitgebreid beschreven. Daarnaast zijn van elk gespeeld en aankomend toernooi klassementen te vinden met alle belangrijke informatie. Voor de echte fans is er zelfs een archief dat inzicht geeft van alle Euro Cup kwalificaties dat teruggaat tot 1960.

Wedden voor het seizoen begint?

about-unibet-live-betting2Elk seizoen is het onvermijdelijk en wordt er volop gespeculeerd over welke speler naar welke club wordt gehaald. Kortom: iedereen is erg benieuwd naar wat er allemaal op de transfermarkt staat te gebeuren. Dat een aantal grote clubs zich op meerdere plaatsen flink gaat versterken lijkt wel duidelijk. Voor allerlei weddenschappen omtrent transfers en het nieuwe seizoen kan iedereen bij Unibet prima terecht. Er is een heel groot aanbod om op van alles en nog wat in te zetten, zo kan er alvast voorspeld worden wie de competities volgend jaar gaat winnen en wordt daar van tevoren vaak een stuk meer voor uitgekeerd dan in de loop van het seizoen als een ploeg al hoog geklasseerd staat. Ook kan er ingezet worden op wie er die wedstrijd als eerste een doelpunt zal maken en wie een gele kaart zal krijgen. Ga dus gauw aan de slag om een voorkeur vast te leggen.

Spannende toernooien voor gokkers

Elke voetbalfanaat kent dat gevoel: grote toernooien gaan weer van start en de spanning is om te snijden. Wat te denken van het toernooi om de Afrika Cup en de Copa America? Beide toernooien hebben een bijzonder karakter en nog beter, je kunt op allebei inzetten. Zowel op enkele wedstrijden als op de gehele afloop van het toernooi of de poulefase. Dit geldt natuurlijk ook voor andere grote toernooien zoals bijvoorbeeld het EK, WK, Nations League en de Champions League. Er zitten veel voordelen aan het wedden op zulke grote toernooien. Je hoeft geen voetbalexpert te zijn om in te schatten welke landen niet zo sterk zijn en welke juist wel. Maak dat avondje voor de tv dus extra nuttig én leuk door te gaan wedden en wellicht geld te verdienen! Het leuke aan een groot internationaal toernooi is dat er vaak verrassende teams tussen zitten waardoor het altijd weer afwachten blijft wat er gaat gebeuren.

Mannen en vrouwenvoetbal

Voor degenen die hun kansen willen verdubbelen is het ook mogelijk om op vrouwenvoetbal te wedden. Dit is mogelijk door bijv. op een mannenvoetbalwedstrijd te wedden die tegelijkertijd gespeeld wordt met een vrouwenvoetbalwedstrijd. Er kan niet meer omheen gedraaid worden dat vrouwenvoetbal steeds groter en belangrijker wordt, en dat niet alleen in Nederland. Hoewel het hetzelfde spel is lijkt er toch een wereld van verschil te zijn ten opzichte van het mannenvoetbal. Waar de mannen soms een toneelstuk opvoeren om hun zin te krijgen op het veld, daar krabbelen de vrouwen zo gauw mogelijk weer op om het spel voort te zetten. Op Unibet kan er gewed worden op ontzettend veel vrouwenvoetbaltoernooien zoals onder andere de Four Nations Tournament Women, Asian Games Women, Tournament of Nations Women en Womens Euro. Omdat het vrouwenvoetbal nog redelijk nieuw is en de teams verrassend snel groeien ligt hier een leuke uitdaging voor de echte voetbalfans.

Waarom gokken bij Unibet?

Unibet is een van de grootste online gokbedrijven ter wereld waar voor ieder wat wils is en waar iedereen uit de voeten kan. Door de gebruiksvriendelijke website is het ontzettend makkelijk om een account aan te maken en in te zetten op welke voetbalwedstrijd dan ook. Hierbij kan gebruikt maakt worden van verschillende apparaten zoals een smartphone, tablet of computer. Geld verdienen was nog nooit zo leuk en makkelijk, want je kunt op elk moment geld storten en/of opnemen. Kortom, een leuke en spannende hobby en geschikt voor elke voetbalfanaat!